Daredevil 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! (İlk Gözlemler ve İkinci Sezona Genel Bakış)

Marvel ve Netflix 2. sezon için resmi sinopsisi (özeti) yayınladı. Özet daha çok kadroya katılan iki yeni isme yani John Bernthal tarafından canlandırılacak The Punisher ve Elodie Yung tarafından canlandırılacak Elektra'ya (aşağıda) odaklanıyor.

Daredevil'in bu sene biraz erken prömiyer yapacağını biliyorduk. Netflix geçenlerde 2. sezonun ilk fragmanını yayınladı. İkinci sezonun ilk bölümünün ise 18 Mart'ta yayınlanması bekleniyor.
İnsanın keyfini kaçıracak derecede karanlık bir fragman olmuş. Birçok yönden birkaç hafta önce yayınlanan Game of Thrones'un 6. sezon fragmanına benziyor. Geçmiş sezondan görüntüler ve karakterlerin söyledikleri birleştirilmiş. İlk sezon kilise vitrayları üzerinden anlatılıyor. Matt'in kör olduğu sahne ise  Michelangelo'nun Adem'in Yaratılışı tablosundaki gibi betimlenmiş. Fragman yeni tehditlere gözdağı vererek bitiyor denebilir. Yeni sezona dair çok bir şey açıklanmamış ancak tüyleri diken diken eden bir fragman.

Matt şehre yeniden düzen getirdiğini düşünüyorken Hell's Kitchen'da yeni güçler yükseliyor. Matt, Frank Castle (The Punisher) adında yeni bir rakip ediniyor ve Elektra Natchios'la karşılaşıyor, eski kıvılcımlar yeniden alevleniyor. İntikamını almak isteyen Frank Castle, The Punisher; Matt'in şehrinde adaleti elinde tutan kişi oluyor. Bu sırada Matt, mesleği olan avukatlıkla, Hell's Kitchen'ın Şeytanı olarak yaşadığı tehlikeli hayatını dengelemek zorunda. Matt, gerçek bir kahraman olmanın ne demek olduğunu anlamasına sebep olacak, hayatını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalıyor."
Şimdilik Punisher ve Elektra'nın büyük sürprizler olduğunu biliyoruz. Ayrıca 2. sezonun posteri de yayınlandı. Daredevil ikinci sezonuyla 18 Mart 2016'da Netflix'te!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.