Ben Affleck'in The Accountant Fragmanı Yayınlandı!


Ben Affleck, DC Sinematik Evreni'ndeki önemli pozisyonuna rağmen, pelerin içermeyen projelerde yer almaya vakit bulabiliyor. Affleck, yeni filmi The Accountant'da (Muhasebeci) matematik dahisi Christian Wolff'u canlandırıyor. Christian Wolff bir adli muhasebeci ancak kendini yasadışı suç örgütlerine hizmet ederken buluyor. Yasadışı bir robotik şirketi onu ve Anna Kendrick'in canlandırdığı Dana'yı bir finansal yapbozu çözmeleri için zorluyor. The Accountant'ın kadrosunda Jon Bernthal, J.K. Simmons, Jeffrey Tambor, and John Lithgow gibi önemli isimler de yer alıyor.

Fragman dün Warner Bros'un Youtube kanalında yayınlandı. Tekrar eden görüntüler ve giderek hızlanan olay örgüsü bir de Radiohead'in "Everything In Its Right Place" şarkısıyla birleşince, fragman seyircide yavaş yavaş artan bir gerilim yaratıyor. Gittikçe artan ve tizleşen ses, Ben Affleck'in parmaklarını masaya vuruşuyla son buluyor. "Çocuğumuz normal bir hayat sürebilecek mi?" sorusuna verilen "Normali tanımlayın" cevabı fragman boyunca tekrarlanmış. Fragman bence kendi kategorisindeki çoğu filme meydan okuyacak cinsten olmuş.


Filmin yönetmeni Gavin O'Connor'ın fragmandaki seçimlerine sadık kalıp, filmde de silah atışlarını ve vergi işlerini şık bir şekilde dengelediğini umuyoruz. Yine de belirtelim, elimizde sadece fragmanda verilen çok sınırlı görüntüler olduğundan şimdiki ve bir sonraki fragman arasında her şey olabilir.

The Accountant bir finansal drama. Bir dedektif romanı uyarlaması ve finansal gerilim arasında gidip geliyor gibi. Ben Affleck şu sıralar birden fazla projeyle uğraşmasa, film, fragmanından gördüğüm kadarıyla kendi yönettiği filmlerinden biri de olabilirmiş, tam onun tarzında. Ben Affleck, Batman v. Superman: Adaletin Şafağı'nda Batman'i canlandırmasının ardından şimdilerde kendisinin ikinci Dennis Lehane uyarlaması olacak yeni filmi Live By Night'ı yönetmekle meşgul. Ben Affleck ve Warner Bros arasındaki ortaklık bu ara oldukça verimli gibi görünüyor.

Her ne kadar filmin bir an evvel vizyona girmesini istesek de maalesef, The Accountant 14 Ekim'de vizyona giriyor. (Türkiye'de henüz vizyon tarihi belli değil.)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.