Deadpool 2 İçin Çalışmalara Şimdiden Başlandı!

Deadpool

Deadpool gündeme bomba gibi düştü. 8 Şubat'tan itibaren çeşitli ülkelerde vizyona giren film, şimdiden olumlu eleştiriler aldı. Çizgi romandan uyarlama filmin, ilk haftasında 65-70 milyon dolar arası gişe yapması bekleniyor. Film, Türkiye'de 12 Şubat'ta vizyona girecek. Şimdilik Fransa, İngiltere, Belçika gibi ülkelerde vizyonda. Daha Amerika'da bile vizyona girmeyen filmin IMDB'si daha yeni vizyona girmesine rağmen 9.0. (Amerika'da 12'sinde vizyona giriyor) Bu olumlu eleştiriler bize devam filminin geleceğini işaret ediyor.

Hatta biz daha ilkini göremeden 2.si için çalışmalara başlamışlar! 

Hollywood Reporter'ın haberine göre 20th Century Fox, Deadpool 2 için yeşil ışık yaktı. Tahmin edebileceğiniz gibi başrolde yine Ryan Reynolds var. Rhett Reese ve Paul Wernick de bu filmde olduğu gibi senaryoyu ve yapımcılığı üstlenecek. Yönetmen Tim Miller, henüz bir anlaşma imzalamamış olsa da Fox yaratıcı ekibi aynı tutmaya kararlı.

Reese, Wernick ve Miller tıpkı Ryan Reynolds gibi filmin yapıldığı stüdyo sistemiyle büyük bir mücadele verdi. Kendilerini küçük bir üniteye sığdırdılar. Baş yapımcı olarak da çalışan Wernick ve Reese, başından beri, hem senaryoyu geliştirirken hem de yapımı oluştururken büyük katkı sağladılar. Bu yüksek düzey yazarların nöbetleşerek yazdıkları senaryo, az rastlanır türden. Reese ve Wernick'in senaryosunu üstlendikleri filmler arasında Zombieland, G.I. Joe: Misilleme de yer alıyor.

Henüz ilk filmi görmesek de eleştiriler çok iyi. Film +15 olarak vizyona girecek. Bakalım bizi neler bekliyor? İkinci filmi hak ediyor mu? Filmi izledikten sonra görüşmek dileğiyle!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.